Нашa причa

IMG_0461 (Large)

Наша прича је врло једноставна – желимо само најбоље и најквалитетније. Искусни смо и искрени хедонисти, али и гурмани. Зато и вама желимо да пружимо то задовољство. Волели бисмо да се код нас осећате као на свом огњишту. Камин, у коме увек гори ватра, даје посебан осећај топлине коју сви волимо.

Стара Кафана је место где се окупља породица, пријатељи стари и нови, где се слави живот и ужива у њему. У њене зидове уткана је традиција Србије, а архитекта Ђорђе Крстић дао јој је душу осмисливши посебан амбијент у коме се свако осећа пријатно.

У нашој кафани, сва ваша чула ће се пробудити. Савршен избор јела, припремљених са задовољством, краси једноставност и богатство укуса и мириса.

Без музике нема ниједног весеља. Уз њу славимо, радујемо се, живимо. Потрудили смо се да у “Старој кафани” свако вече уживате уз највеће познаваоце кафанских песама и провода. Атмосфера у духу старог Београда и боема, учиниће свако вече проведено код нас незаборавним.

Српска храна је разноврсна комбинација различитих Европских кухиња и зато је поједине специјалитете тешко описати – најбоље их је пробати. Ми смо се потрудили да за вас изаберемо најбоље. Чекамо вас.

 

Стара кафана негује дух традиције и доброг укуса…

А како се добро у нашем народу зна да је доручак најважнији оброк, ми смо ту за Вас већ од 9:00 са новом понудом.

unnamed-3

unnamed-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За више занимљивости и информација пратите нас на друштвеним мрежама :

 
fbin